Wednesday, August 27, 2014

طرز تهیهٔ ساور کریم در خانه Make Your Own Homemade sour cream

 طرز تهیهٔ ساور کریم  در خانه    Make Your Own Homemade sour cream


  ساور کریم یا خامهء ترش تو خیلی از رسپی های مختلف کاربرد داره مثلا پاستاها و سوپ ها.اما جالبهکه بعضاً برای کیک ها و کاپ کیک ها هم کاربرد داره و بافت پفکی و نرمی رو بوجود میاره،درست مثل باترمیلک که باعث بالا رفتن کیفیت کاپ کیک هامون میشه


:مواد لازم

خامهٔ پرچرب ۳۵٪ چربی: ۱ کاپ یا ۲۳۷ میلی لیتر یا ۸ اوز

شیر پرچرب: ۱/۴ کاپ یا ۵۹ میلی لیتر

سرکهٔ سفید:۳/۴ قاشق چایخوری



:طرز تهیه


.در یک کاسهٔ کوچک ،شیر و سرکهٔ سفید را مخلوط می کنیم و بمدت ۱۰ مین کناری میذاریم -

 (.در واقع بعد از ۱۰ مین به باترمیلک خونگی رسیدیم که فقط کافیه خامه رو بهش اضافه کنیم تا به ساور کریم هم برسیم)



. خامه رو داخل ی شیشهٔ دردار میریزیم و با چنگال فقط در حدیکه شل و روون بشه میزنیم -




.  رو هم به خامه اضافه می کنیم و همه رو با هم مخلوط می کنیمButter milk -



 . یه سلفون میکشیم رو دهانهٔ شیشه و درشو میبندیم.حالا این مخلوط باید بمدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق استراحت کنه -

(.اگه دمای اتاق به حد کافی گرم نباشه خامه در مدت ۲۴ ساعت به حد کافی ترش  و غلیظ نمیشه)



 .بعد از ۲۴ ساعت ساور کریم  آماده شده رو یخچال میکنیم -


          .   .   .   .   .   .                                                             



یا خامهٔ پرچرب  همون خامهٔ ۳۵٪ چربی هست اما اگه مث من دسترسی ندارید از همین Heavy Whipping Cream *

.خامه صبحانهٔ ۳۰٪ چربی استفاده بکنین

  .اگه در ۲۴ ساعت به ترشی و غلظت کافی نرسیدیم میتونیم کمی بیشتر بذاریمش بمونه *


 خانگی توی یخچال حداکثر ۱ هفته عمر میکنه ولی بهتره ظرف ۴ ، ۵ روز اول به مصرف برسه، مخصوصا که  sour cream *

.درست کردنشم کاری نداره ، فقط کافیه یه دو روز قبل بدرستیمش تا مطمين بشیم که حتما جا افتاده







Recipe source:  The Alchemy baking

No comments:

Post a Comment