طرز تهیهٔ ساور کریم در خانه Make Your Own Homemade sour cream
ساور کریم یا خامهء ترش تو خیلی از رسپی های مختلف کاربرد داره مثلا پاستاها و سوپ ها.اما جالبهکه بعضاً برای کیک ها و کاپ کیک ها هم کاربرد داره و بافت پفکی و نرمی رو بوجود میاره،درست مثل باترمیلک که باعث بالا رفتن کیفیت کاپ کیک هامون میشه
:مواد لازم
خامهٔ پرچرب ۳۵٪ چربی: ۱ کاپ یا ۲۳۷ میلی لیتر یا ۸ اوز
شیر پرچرب: ۱/۴ کاپ یا ۵۹ میلی لیتر
سرکهٔ سفید:۳/۴ قاشق چایخوری
:طرز تهیه
.در یک کاسهٔ کوچک ،شیر و سرکهٔ سفید را مخلوط می کنیم و بمدت ۱۰ مین کناری میذاریم -
(.در واقع بعد از ۱۰ مین به باترمیلک خونگی رسیدیم که فقط کافیه خامه رو بهش اضافه کنیم تا به ساور کریم هم برسیم)
. خامه رو داخل ی شیشهٔ دردار میریزیم و با چنگال فقط در حدیکه شل و روون بشه میزنیم -
. رو هم به خامه اضافه می کنیم و همه رو با هم مخلوط می کنیمButter milk -
. یه سلفون میکشیم رو دهانهٔ شیشه و درشو میبندیم.حالا این مخلوط باید بمدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق استراحت کنه -
(.اگه دمای اتاق به حد کافی گرم نباشه خامه در مدت ۲۴ ساعت به حد کافی ترش و غلیظ نمیشه)
.بعد از ۲۴ ساعت ساور کریم آماده شده رو یخچال میکنیم -
. . . . . .
یا خامهٔ پرچرب همون خامهٔ ۳۵٪ چربی هست اما اگه مث من دسترسی ندارید از همین Heavy Whipping Cream *
.خامه صبحانهٔ ۳۰٪ چربی استفاده بکنین
.اگه در ۲۴ ساعت به ترشی و غلظت کافی نرسیدیم میتونیم کمی بیشتر بذاریمش بمونه *
خانگی توی یخچال حداکثر ۱ هفته عمر میکنه ولی بهتره ظرف ۴ ، ۵ روز اول به مصرف برسه، مخصوصا که sour cream *
.درست کردنشم کاری نداره ، فقط کافیه یه دو روز قبل بدرستیمش تا مطمين بشیم که حتما جا افتاده
Recipe source: The Alchemy baking
No comments:
Post a Comment